În această toamnă, în zilele de 29 și 30 septembrie, Asociația 11even din Cluj-Napoca, alături de Primăria Alba Iulia și Kaufland România, organizează un festival de excepție – Bucurie în Mișcare – implicând comunitatea din orașul Unirii pe parcursul celor 2 zile în zeci de jocuri, concursuri și activități care implică mișcarea.

Pentru că în 2018 sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, ne-am gândit să marcăm acest festival printr-un eveniment cu totul special. Ne propunem să strângem alături de noi mii de persoane din Alba-Iulia și din alte comunități din Transilvania și împreună să formăm #CelMaiMare100. Acest eveniment va fi organizat în prima parte a zilei de 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mișcare și va beneficia de prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records pentru a confirma acest record mondial.

Este un demers excepțional, care poate să rămână pentru mulți ani de aici înainte în memoria copiilor și tinerilor care vor lua parte la eveniment!
Proiectul #CelMaiMare100 este realizat de Biroul de Proiectare Străjan din Alba Iulia și acoperă întreaga arie de platou din zona de șant de la Poarta IV a intrării în Cetate. Asociația 11even propune acest eveniment în special copiilor și tinerilor, pentru că vrea să-i ajute să învețe altfel despre istoria României și să le arate că și lor le stă în putere să facă lucruri pozitive pentru țară.

Până în data de 24 septembrie sunt disponibile următoarele variante de înscriere în cadrul celui mai mare 100:

  1. Înscrierea claselor primare, de gimnaziu și de liceu din Alba Iulia, din alte localități din județul Alba și din alte județe, prin completarea formularului următor: ÎNSCRIERE CLASĂ / ȘCOALĂ
  2. Înscrierea individuală, sau în grupuri mici de adulți și copii prin completarea formularului următor: ÎNSCRIERE INDIVIDUALĂ / GRUP MIC

Note:

Înscrierea claselor de elevi sau a școlilor se va face de către coordonatorul de grup (director de școală, diriginte, profesor). Înscrierea este destinată EXCLUSIV claselor de elevi de gimnaziu și liceu, iar din clasele primare se acceptă doar clasele a III-a și a IV-a. Copiii de grădiniță sau din clasele I-a și a II-a pot participa doar însoțiți de părinți și pot fi înscriși în formularul de înscrieri individuale.